MR DRS CORNELIS M. VISSER

Mr. drs. C.M. Visser studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en International Business Transactions aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Cornelis Visser is advocaat te Amsterdam sedert 1990.

De LSA/Grotius specialisatie opleiding werd in 1996 cum laude afgerond en vanaf 2005 was hij enige jaren NMI-geregistreerd mediator.

Als gespecialiseerd letselschade advocaat is Cornelis Visser lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), de Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP); hij is lid van het ASP-advocatennetwerk dat samenwerkt met de Whiplash Stichting Nederland (WSN).

Vanaf 2013 tot medio 2019 was hij vice-voorzitter van de Vereniging Mediators Noord Holland (www.VMNH.nl).

Vanwege zijn langdurige ervaring met het whiplashletsel (ook wel post whiplash syndroom genoemd) geeft Cornelis Visser op dit gebied second opinions en neemt hij de behandeling van deze zaken regelmatig over van andere belangenbehartigers.

Cornelis Visser was enige tijd als docent betrokken bij de cursus “Onderhandelen bij personenschade” (Stichting Opleidingen Sociale Rechtshulp (OSR).