Home

Advocatenkantoor

Visser c.s.

Advocatenkantoor Visser c.s. met name bekend als advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade; wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam. Naast het aansprakelijkheidsrecht (voornamelijk gericht op slachtoffers) heeft ons kantoor ook veel ervaring met andere rechtsgebieden: verzekeringsrecht, arbeidsrecht, beslagrecht (incasso), en sociaal zekerheidsrecht. Wij behartigen de belangen van bedrijven en personen. Ons team, bestaande uit ervaren letselschade-specialisten, juridisch medewerkers en student-stagiaires is er altijd op gericht om u zo goed mogelijk bij te staan; specialistische juridische kennis in een op service gerichte, vertrouwenwekkende omgeving.

Wij verwelkomen u graag op ons kantoor voor een oriënterend en gratis gesprek met een letselschade-specialist/advocaat. Neem geheel vrijblijvend een keer contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden van uw zaak.

Er is bij het beantwoorden van de veelgestelde vragen een selectie gemaakt (zie FAQ), gebaseerd op de letselschadepraktijk. Mocht uw eigen vraag niet opgenomen zijn of niet of onvoldoende aan bod komen neemt u dan direct contact met ons op om die vraag (ook op een ander rechtsgebied) beantwoord te krijgen; dit kan altijd via het contact formulier (zie Contact), per e-mail of telefonisch.