MR DRS CORNELIS M. VISSER

Mr. drs. C.M. Visser studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en International Business Transactions aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Cornelis Visser is advocaat te Amsterdam sedert 1990.

De LSA/Grotius specialisatie opleiding werd in 1996 cum laude afgerond en in 2005 werd hij NMI-geregistreerd mediator.

Als gespecialiseerd letselschade advocaat is Cornelis Visser lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), de Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP); hij is lid van het ASP-advocatennetwerk dat samenwerkt met de Whiplash Stichting Nederland (WSN).

Als mediator is Cornelis Visser lid van de Vereniging voor Letselschade Mediators (LetMe), de Nederlandse Vereniging van Mediators in de Verzekeringsbranche (NVMV) en de Vereniging Mediators Noord Holland (VMNH).

Met ingang van 2013 is hij vice-voorzitter van de Vereniging Mediators Noord Holland (www.VMNH.nl).

Cornelis Visser is mede oprichter van het Second Opinion Institituut (www.secondopinioninstituut.nl/).

Vanwege zijn langdurige ervaring met het whiplashletsel (ook wel post whiplash syndroom genoemd) geeft Cornelis Visser op dit gebied veel second opinions en neemt hij de behandeling van deze zaken regelmatig over van andere belangenbehartigers.

Tevens is Cornelis Visser sedert 2013 als docent betrokken bij de cursus “Onderhandelen bij personenschade” (Stichting Opleidingen Sociale Rechtshulp (OSR)).